Hieronder zie je onze menukaart waarop elke tien dagen weer andere, nieuwe en nog lekkerder dingen staan. Altijd meebewegend met de seizoenen en het aanbod van onze grote vrienden: ónze leveranciers, die instaan voor ingrediënten van topkwaliteit!


Menu Plaisir

Rilette van gerookte vis | pompoen | bleekselderij | dille
of
Rosé gebraden kalfsmuis | gedroogde olijfjes en kappertjes | parmesancrème
of
Salade van geroosterde knolselderij | hazelnoot | appelketchup

*

Snoekbaars | romige zuurkool | aardappelcrème | spekje | beurre blanc saus
of
Runderentrecôte | kruidenriso | ratatouille | jus met tijm en rozemarijn
of
Gebrande spitskool | crème met zoete ui | crumble van ui | beurre noisette

*

Gevulde vijg | honingijs | chutney van vijg | pecannoten | lobige room
of
Affogato (Italiaans dessert met koud & warm) | vanilleijs | hete espresso | notenkraker
of
Vijf Nederlandse kazen | dadel vijgenbrood | chutney (supplement € 4,50)

Menu € 43,00 p.p.
Schaaltje friet & mayonaise € 4,00 | Side salad € 3,75

‘Menu Watergeus’
Laat u verrassen! Vijf, zes of zeven gangetjes door de chefs geselecteerd,
dit menu serveren wij graag per tafel) € 54,50* / € 64,50* / € 75,50**

*Kiest u kaas als dessert, dan berekenen we een toeslag van € 3,50 p.p., **zevengangenmenu is inclusief kaas

Klassiekers
• Carrousel Watergeus, 6 x proeven van kleine gerechtjes € 27,50
• Bawykov® Zalm ouderwets op toast met tartaar en een citroentje € 19,50
• Mosterdsoep, beenham en bosui € 9,50
• Coquille St. Jacques, juliennegroenten, rivierkreefensaus € 20,50 (drie stuks) € 31,50 (vijf)
• Zwezerik, pasta, saus met paddenstoelen € 39,50
• Wilde eendenborst met het boutje, saus van blauwe bessen € 31,50