Hieronder zie je onze menukaart waarop elke week weer andere, nieuwe en nog lekkerder dingen staan. Altijd meebewegend met de seizoenen en het aanbod van onze grote vrienden: ónze leveranciers, die instaan voor ingrediënten van topkwaliteit!


Menu Plaisir

Hollandse Smallert forel gegaard in de oven | kruidenvinaigrette met kleine groentetjes
of
Rouleaux van Livarham | paddenstoelencrème | dressing met aceto balsamico
of
Tartaar van rode biet | geitenkaas ‘De Bokkesprong’ | honingmayonaise met zwarte peper

*

Skrei (winterkabeljauw) | kreeftenrisotto | spinazie | Noilly Prat saus
of
Tamme eendenborst | stamppotje raapsteeltjes | jus met sinaasappel en verse gember
of
Koningsboleten in bierbeslag | bulgur | saus van geconfijte knoflook

*

Citroentaartje | saus met passievrucht | Italiaans schuim
of
Affogato (Italiaans dessert met koud & warm) | vanilleijs | hete espresso | notenkraker
of
Kaas van ver weg en dichtbij | notenbrood | chutney (supplement € 4,50)

Menu € 42,50 p.p.
Schaaltje friet & mayonaise € 4,00 | Side salad € 3,75

‘Menu Watergeus’
Laat u verrassen! Vijf, zes of zeven gangetjes door de chefs geselecteerd,
dit menu serveren wij graag per tafel) € 54,50* / € 64,50* / € 75,50**

*Kiest u kaas als dessert, dan berekenen we een toeslag van € 3,50 p.p., **zevengangenmenu is inclusief kaas

Klassiekers
• Carrousel Watergeus, 6 x proeven van kleine gerechtjes € 27,50
• Soep van pastinaak, gamba en Italiaans spek € 13,50
• Hollandse garnaaltjes ‘comme il faut’ € 18,50
• Coquille St. Jacques | zwarte risotto | saffraanroom € 19,50 (voor-) € 31,50 (hoofdgerecht)
• Nieuwkoopse snoekbaars | roomzuurkool | aardappelcrème | zolderspekjes € 28,50
• Ossenhaas Béarnaise | spinazie | aardappelcrème € 43,50
• Hertenbiefstuk (bovenbil) | stamppotje boerenkool | saus met stoofpeertjes € 32,50