Hieronder ziet u onze menukaart waarop elke week weer andere, nieuwe en nog lekkerder dingen staan. Altijd meebewegend met de seizoenen en het aanbod van onze grote vrienden: ónze leveranciers, die instaan voor ingrediënten van topkwaliteit!


Menu Plaisir

Terrine van schol en gerookte Bawykov® zalm | ingelegde venkel | vadouvan
of
Rosé gebraden kalfsvlees | geconfijte paprika | crème van ui
of
Salade gepofte bietjes | kappertjes | appeltjes uit eigen tuin
*

Schelvisfilet | kruidenrisotto | spinazie | Noilly Prat saus
of
Parelhoender | aardappelmuffin | andijvie | rodewijnjus met sjalotjes en dragon
of
Koningsboleten in bierbeslag | tagliarini | romige bieslooksaus
*

Gemarineerde vijgen | vlierbessensorbetijs | gesuikerde amandeltjes
of
Affogato (Italiaans dessert met koud & warm) | vanilleijs | hete espresso | notenkraker
of
Zwitserse Alpenkaas | perenbrood
of

Kaas van ver weg en dichtbij | notenbrood | chutney (supplement € 4,50)
 

Menu € 42,50 p.p.
Schaaltje friet & mayonaise € 3,50 | Side salad € 3,00

‘Menu Watergeus’ Laat u verrassen! Vijf, zes of zeven gangetjes door de chefs geselecteerd, dit menu serveren wij graag per tafel) € 53,50* / € 63,50* / € 74,50**
*Kiest u kaas als dessert, dan berekenen we een toeslag van € 3,50 p.p., **zevengangenmenu is inclusief kaas

Klassiekers
• Carrousel Watergeus, 6 x proeven van kleine gerechtjes € 26,50
• Proeverij van Bawykov® Zalm € 18,50
• Snoekbaars, zuurkool, aardappelcrème, spekje, saus met witte wijn € 28,50
• Dry aged runderentrecôte, saus met cantharellen, pronkbonen uit eigen tuin € 31,50
• Wilde eend, stamppotje snijbiet, puree, saus met blauwe bessen € 32,00