Hieronder zie je onze menukaart waarop elke tien dagen weer andere, nieuwe en nog lekkerder dingen staan. Altijd meebewegend met de seizoenen en het aanbod van onze grote vrienden: ónze leveranciers, die instaan voor ingrediënten van topkwaliteit!
Menu Plaisir
Ceviche zeebaars | tijgermelk & koriander | crème van zoete aardappel | gebrande mais
of
Salade tamme eendenborst | geroosterde pistache | kruidencrème | ingelegde uitjes
of
Voorgerecht van Parmezaanse kaas (mousse, krokant en schuim)
*
Rogvleugel | zwarte risotto | gesmoorde zeekraal | saus met saffraan
of
Diamanthaas | stamppotje snijbonen | rode wijn jus met tomaat en taggiasche olijfjes
of
Caponata (groente, rozijnen, olijven en amandel) met aubergine
fijne linguine | kappertjesvinaigrette
*
Aardbeien | Romanoff (room met crème de cassis en vodka) | vanilleijs
of
Affogato (Italiaans dessert met koud & warm) | vanilleijs | hete espresso | notenkraker
of
Vijf Nederlandse kazen | dadel vijgenbrood | chutney (supplement € 4,50)
Menu € 42,50 p.p.
Schaaltje friet & mayonaise € 4,00 | Side salad € 3,75
‘Menu Watergeus’
Laat u verrassen! Vijf, zes of zeven gangetjes door de chefs geselecteerd,
dit menu serveren wij graag per tafel) € 54,50* / € 64,50* / € 75,50**
Klassiekers
• Carrousel Watergeus, 6 x proeven van kleine gerechtjes € 27,50
• Romige aspergesoep, bosui, Bawykov® Zalm € 11,50
• Bawykov® Zalm ouderwets op toast met tartaar en een citroentje € 19,50
• Hollandse asperges met Bawykov® Zalm en Hollandaisesaus € 25,00 (drie) € 28,00 (vijf)
• Hollandse asperges à la Flamande € 24,00 (drie) € 27,00 (vijf)
• Lamsvlees van de Veluwe ‘Buijtengewoon’, pasta, tomaat, knoflook, tijm € 41,50
• Ossenhaas Stroganoff, spinazie, aardappelcrème € 43,50
Restaurant – Hotel de Watergeus / Simon van Capelweg 10 / 2431 AG Noorden / t. 0172-408398 / vind ons op google maps / info@dewatergeus.nl