Hieronder zie je onze menukaart waarop elke tien dagen weer andere, nieuwe en nog lekkerder dingen staan. Altijd meebewegend met de seizoenen en het aanbod van onze grote vrienden: ónze leveranciers, die instaan voor ingrediënten van topkwaliteit!


Menu Plaisir

Rilette van gestoomde makreel | kappertjes | krokant van zeewier | dille-olie
of
Runderentrecote | gebrande asperges | aardappelkaantjes | crème van peterselie
of
Geroosterde spitskool | crème en crumble van ui | miso

*

Zeewolffilet in korst van pistache nootjes | linguine | lamsoor en zeekraal | saus beurre blanc
of
Lamsfilet | aardappeltaartje | bimi broccoli | saus met tomaat en olijfjes
of
Open ravioli met ratatouille | olijven | tomaat | basilicum | parmezaan

*

Gepocheerde perzik | champagnesorbetijs | champagneschuim
of
Affogato (Italiaans dessert met koud & warm) | vanilleijs | hete espresso | kletskop
of
Vijf Nederlandse kazen | dadel vijgenbrood | chutney (supplement € 4,50)

 

Menu € 45,00
Schaaltje friet & mayonaise € 4,50 | Side salad € 4,00

‘Menu Watergeus’
Laat u verrassen! Vijf, zes of zeven gangetjes door de chefs geselecteerd,
(dit menu serveren wij graag per tafel) € 56,50* / € 66,00* / € 76,00**

*Kiest u kaas als dessert, dan berekenen we een toeslag van € 3,50 p.p., **zevengangenmenu is inclusief kaas

Klassiekers
• Carrousel Watergeus, 6 x proeven van kleine gerechtjes € 29,50
• Aspergesoep met een crostini met Bawykov® Zalm en ei € 13,50
• Bawykov® Zalm ouderwets op toast met tartaar, mierikswortel en een citroentje € 19,50
• Coquille St. Jacques, linguine, kruidenolie, beurre blanc € 21,50 (drie stuks) € 32,50 (vijf stuks)
• Ossenhaas Stroganoff, geroosterde aardappeltjes € 43,50