Hieronder zie je onze menukaart waarop elke tien dagen weer andere, nieuwe en nog lekkerder dingen staan. Altijd meebewegend met de seizoenen en het aanbod van onze grote vrienden: ónze leveranciers, die instaan voor ingrediënten van topkwaliteit!


Menu Plaisir

Pastaschelp gevuld met kabeljauw | pesto | ingelegde venkel
of
Steak tartare | tartaarsaus | kruidensla
of
Gebakken spitskool | crème en crumble van ui | miso

*

Scholfilet | zwarte risotto | zilte groente | saffraansaus
of
Kalfsentrecôte | pommes dauphine | bonen ratatouille | saus met beukenzwammetjes
of
Piccata van courgette | linguine | romige saus met kruiden | parmesan

*

Gemarineerde kersen | Haagse bluf | vanilleijs
of
Affogato (Italiaans dessert met koud & warm) | vanilleijs | hete espresso | kletskop
of
Vijf Nederlandse kazen | dadel vijgenbrood | chutney (supplement € 4,50)

 

Menu € 45,00
Schaaltje friet & mayonaise € 4,50 | Side salad € 4,00

‘Menu Watergeus’
Laat u verrassen! Vijf, zes of zeven gangetjes door de chefs geselecteerd,
(dit menu serveren wij graag per tafel) € 56,50* / € 66,00* / € 76,00**

*Kiest u kaas als dessert, dan berekenen we een toeslag van € 3,50 p.p., **zevengangenmenu is inclusief kaas

Klassiekers
• Carrousel Watergeus, 6 x proeven van kleine gerechtjes € 29,50
• Courgettesoep, chorizo, bosui € 8,50
• Bawykov® Zalm ouderwets op toast met tartaar, mierikswortel en een citroentje € 19,50
• Coquille St. Jacques, linguine, kruidenolie, beurre blanc € 21,50 (drie stuks) € 32,50 (vijf stuks)
• Gebakken Nieuwkoopse paling met kappertjes, citroen en champignon € 29,50
• Ribeye kruidenboter met een frietje € 37,50