Hotel

Ons hotel heeft elf prettige kamers. De ene kamer is wat groter dan de andere, met of zonder uitzicht over de plas en wel of niet aan de tuinkant. Bij uw reservering zullen we zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen.

  • Kleine tweepersoonskamer met uitzicht over de plas € 100,00 per nacht
  • Luxe tweepersoonskamer aan de tuinkant € 120,00 per nacht
  • Grote tweepersoonskamer met uitzicht over de plas € 150,00 per nacht
  • Grote tweepersoonskamer aan de tuinkant € 140,00 per nacht (deze kamer is uit te breiden tot vier personen, extra bed € 25,00)

Voor het aan tafel geserveerde ontbijt rekenen wij € 15,50 per persoon.

Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner. Het hotel is de gehele week open, maar we maken voor het inchecken zondag en maandag graag afspraken. Natuurlijk wordt het lekkere ontbijt wel geserveerd op deze dagen.

Een voorbeeld van de arrangementen:


‘Happy Summer’ arrangement

  • Een glas BUBB met ‘Happy Bites’ bij aankomst, een viergangendiner, een overnachting en een vorstelijke ontbijt inclusief het bijbehorende schitterende uitzicht over De Nieuwkoopse Plassen. € 140,00 p.p.


Fluisterarrangement ‘Plaisir’

  • Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. ‘s Avonds geniet u van een plezierig driegangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en schuift de volgende morgen aan voor het ontbijt. Daarna gaat u 1,5 uur varen met koffie en iets zoets aan boord. Uitchecken rond 11.00 uur. € 130,00 p.p.


Fluisterarrangement ‘Les plus belles’

  • Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. Aan het eind van de middag of het begin van de avond gaat u 1,5 uur varen met aan boord een fles witte huiswijn en happy bites. ’s Avonds een prachtig viergangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en wordt ’s morgens verwelkomd aan het ontbijt. Uitchecken rond 11.00 uur. € 160,00 p.p.

Combineer uw Watergeus-arrangement bijvoorbeeld met een dagje fietsen door het Groene Hart. Schitterend! Op 7 km afstand vindt u ook een golfbaan. Wandelliefhebbers raden we de Groene Jonker en het Ruygeborg aan. En hoe goed kent u slenterstadjes als Gouda, Leiden, Oudewater en Haarzuilens eigenlijk? Aan tips geen gebrek. Dus tot ziens in De Watergeus bij het arrangement van uw voorkeur!

Wilt u reserveren of iets vragen? Belt u dan met 0172 – 408398.