Op 't water

Omdat ons Nieuwkoopse Plassengebied zo schitterend is en we u daar ook van willen laten genieten hebben wij een paar fluistersloepjes voor de deur. Als het mooi weer is zijn ze er half maart al en ze gaan pas het water uit als de eerste vorst zich aandient. Het vroege voorjaar is schitterend vanwege de weidse uitzichten omdat het riet eind van de winter gemaaid is. De zomer is prachtig met veel (bijzondere) bloemen. De herfst juist weer heel mooi om de prachtige kleuren.

In die elektrisch aangedreven bootjes, die fluisterzacht door het gebied bewegen, ziet u Nieuwkoop op z’n best! De purperreiger ligt op de loer om u te verrassen, de fuut toont graag haar kroost en het visdiefje fladdert vrolijk met u mee. Als er dan nog een lekkere, origineel gevulde picknickmand aan boord is, is het leven goed en vooral fluisterstil daar op die plassen.

€ 175,00 per dag voor het bootje en de picknickmanden kosten € 30,00 p.p.

Wilt u voor of na de lunch, of voor het diner varen? Ook dat kan. De mooiste route ligt toevallig net bij ons voor de deur en duurt ca. anderhalf uur. We rekenen € 52,50 (€ 35,00 per uur) voor het sloepje en voor onze ‘Happy Bites’ aan boord € 14,50 p.p., flesje huiswijn € 18,50 of € 6,50 p.p. voor koffie en iets ‘zoets’.