Nieuwsbrief | 6 maart 2021

Lieve mensen,

Dit wordt de zestiende tas… Dat betekent dat we al 32 weken ons mooie restaurant gesloten hebben moeten houden. Maar, niet getreurd (en gezeurd), om de week bruist het van activiteiten in de keuken. In ons ‘afhaalcentrum’ klinkt muziek en staan er vrolijke en vooral lekkere tassen klaar voor jullie trouwe take-away-ers! We wennen er nog niet echt aan, het is, voor ons, nog steeds een andere tak van sport… We blijven ons best doen! Onze dank is groot en ook die van onze leveranciers, die hun ogen niet geloven, als er weer zo’n waanzinnige bestelling verschijnt.

Goed, voor zaterdag 13 maart a.s.: de Lentekriebeltas! Misschien waren we een beetje te snel met het idee voorjaarsingrediënten te gaan gebruiken. Het is eigenlijk best (weer) koud maar het vrolijke voorjaarszonnetje geeft de burger moed en hoewel we dromen van lambada’s, peultjes en Hollands lamsvlees hebben we dat naar de volgende tas verschoven, ook lekker.

Wat zit er nu in dan? Een lekker bolletje met citroenboter (glaasje wijn erbij!). Een voorgerechtje van ‘pulled’ kalf met dikke yoghurt en kleine, frisse voorjaarsgroentetjes: een soort sandwichspread maar dan héél anders… en echt voorjaar, ook daslookolie! Een hoofdgerecht van zalm uit de oven met een ratatouille van asperges, venkel, bleekselderij, kriel en ‘iets groens voor de kleur’: een soort traybake… maar ook héél anders… Een dessert van rabarber. Met lobbige room, rabarberjam en een notencrumble. Nee, nog geen lambada’s helaas ☹

Menuprijs: € 35,00 p.p. Af te halen op zaterdag 13 maart tussen 14:00 en 16:00 uur. Bestellen kan per email tot dinsdagavond 9 maart daarna volgt de bevestiging/rekening op woensdag.

Extra te bestellen:
• Cor’s mosterdsoep met speenvarkenham. Om op de soms toch wel koude dagen warm te worden! € 6,00 p.p.
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50
Vijf stukjes kaas van Bourgondisch Lifestyle (totaal 100 gram) € 9,50
• Fles wit: Mâcon-Péronne Vieilles Vignes 2018 Bourgogne € 19,50
• Fles rood: Chinon ‘Le Temps des Cerises’ Loire 2018 € 19,50

Fijne dag!

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »