Nieuwsbrief | 5 juni 2021

Lieve mensen,

Hoera, het is 5 juni! Wat zijn we blij dat we jullie ook weer binnen mogen ontvangen! Geen angst meer voor regendruppels of koude wind. Lekker hoor. Nog even maximaal 50 gasten, anderhalve meter, vier mensen aan één tafel en nog wat van die verordeningen maar dat redden we wel met z’n allen!

Maandenlang hebben we niet anders gedaan dan: ‘meedeinen op de golven van de regelgeving’. Dat was niet altijd even leuk en al zeker niet altijd even ‘droog’ (wat dat betreft hadden we pech) maar wat waren we afgelopen week blij met ons terras! Wat was het leuk en heerlijk! Laat de zomer maar komen!

Nu kunnen we weer alle kanten op en daar zijn we enorm blij mee. We zijn, ter verhoging van de feestvreugde, de hele maand juni 6 dagen open: van dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Echter de maanden juli en augustus – met de vakanties van de ‘jongens’ in aantocht – zijn we er van dinsdag t/m zaterdag.

Kijk af en toe in je mailbox. Misschien komt er nog wel een nieuwsbrief met iets ‘leuks’. Een ‘extra-luie-ZON-dag’ met fijne gerechtjes of een ode aan één van de mooie zomerprimeurs. Houd ook onze website in de gaten, daar staat de actuele menukaart op en ook eventueel nieuws m.b.t. de versoepelingen die komen gaan.

Dank aan iedereen voor jullie geduld, jullie begrip en lieve woorden. Wij zullen zeker niet alleen maar negatief over de afgelopen 15 maanden denken… Gelukkig niet!

We gaan er een mooie zomer van maken!

Liefs van alle Watergeuzen.

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »