Nieuwsbrief | 27 maart 2021

Daar zijn we weer. Een ding is duidelijk na de persconferentie van afgelopen dinsdag; er komen nog een paar take-away-tassen.

Maar… eerst de vrolijke Paaslunchtas want we laten ons niet van de wijs brengen! Bovendien hebben we al eens een Paastas gemaakt… de eerste… Ach, we zetten de radio op ‘luid’ (en dat is een understatement), de leveranciers brengen fluitend de ingrediënten, de gaspitten gaan hoog, de tassen worden versierd, Pasen komt eraan, lente, zomer! Asperges en aardbeien, doperwten en frambozen, peultjes en bessen. Mooie kruiden uit de tuin en noem maar op. Wat dat betreft hebben we de lastigste tassentijd gehad 😊.

Goed. De tas! We kozen voor een mooie lunch (wat natuurlijk niet wil zeggen dat je hem niet ’s avonds kunt eten) die op zaterdag 3 april tussen 14:00 en 16:00 uur op te halen is. De amuse is een mini-muffin van asperge op een piepklein saladetje van rauwe asperges. Een eenvoudig maar lekker voorgerechtje van Hollandse garnaaltjes om jouw lunch mee te beginnen. Daarna een ‘waterzooi’ op onze manier: kwartel, morieljes, voorjaarsgroente, bouillon en room. Dan kruidige lamsfilet, aardappelfoccacia, pluksla, zwarte pepervinaigrette en de afsluiter wordt een triffle met mascarpone, advocaat en chocolade. Hop & Stork brengt een bonbonnetje voor bij de koffie. Dit viergangenmenu is € 47,50 p.p.

Extra te bestellen:
• Half kreeftje ‘Watergeus’ uit de oven met zoute boter, groene kruiden, champignons en een klein beetje Hollandse geitenkaas. Feestje! € 25,00
• Salade Hollandse asperges (5), Serranoham en macadamianootjes met sinaasappelvinaigrette € 19,50
• Vijf stukjes kaas van Bourgondisch Lifestyle (totaal 100 gram) € 9,50
• Half flesje Champagne Brut Grande Réserve André Clouet € 20,50
• Fles licht wit: Menetou-Salon Domaine Chavet 2019 € 15,50
• Fles mooie rosé: Bandol Rosé Domaine Lafran-Veyrolles 2020 € 23,50
• Kruidig rood: Montepulciano d’Abruzzo Cantina Zaccagnini 2018
Half flesje € 9,50, fles € 13,50

De bestelling voor de Paastas graag per email voor maandagavond 29 maart a.s., daarna volgt op dinsdag onze bevestiging en kunnen de tassen zaterdag 3 april opgehaald worden tussen 14:00 – 16:00 uur. Onze capaciteit kent helaas zijn grenzen en we hopen niemand te moeten teleurstellen maar op=op!

Op naar april met diverse verrassingen!

Lieve mensen, hele fijne Pasen gewenst.

De Watergeuzen.

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »