Nieuwsbrief | 25 januari 2022

Dag allemaal, daar zijn we weer,

Wat een weekend hebben wij achter de rug. Foei. De captains-dinners-take-away-tas bleek een schot in de roos en lieve mails met foto’s en grapjes vlogen om onze oren en ja hoor, toen kon het niet meer uitblijven, toen kwamen de tranen. Tranen van bijna twee jaar de moed erin houden, van bijna twee jaar onbegrip over tegenstrijdige berichten, waardeloze openingstijden, maanden achter elkaar helemaal dicht en wat we met z’n allen niet allemaal geslikt hebben voor onduidelijk-heden en rarigheid… En helaas, we waren bij lange na de enige niet. Wat een misère.

En ja, ook tranen omdat we het allemaal even niet meer wisten. Gaan we open, wanneer, hoeveel mensen mogen we placeren, mogen ze staan, hoe laat moeten we dicht, staan we weer als een paar soldaten aan de deur om te controleren? Hoeveel discussies moeten we (weer) gaan voeren? Enfin, de kaart ligt klaar, de bestellingen zijn geplaatst. ‘Het komt allemaal goed jongens’!

Zo, dit was een kleine inkijk in onze Watergeuzen ‘troubles’. Maar… En nu komt ie, we zijn ook blij. Reuze blij! Met jullie allemaal. Jullie niet nalatende enthousiasme over de take-away-tassen. Jullie blije gezichten op het terras van de Watergeus ten tijde van de zomer toen we wel open waren, want, echt, die twee zomers mogen we niet vergeten. Jullie gang naar de Watergeus midden op de dag in plaats van ’s avonds: ‘Gaan we toch lekker lunchen, ook goed!’ En het schaatsen met Valentijnsdag. Dat hadden we echt niet kunnen bedenken en wat waren die stiekeme flesjes honinglikeur lekker en hartverwarmend… (oh ja, er was een drankverbod op het ijs…). We hebben er met z’n allen toch iets van gemaakt en dat was aan alle kanten onze redding ☺☺☺.

Kortom we hebben gejankt met z’n allen en daarna voortvarend de koe bij de horens gevat. De ramen zijn gelapt, Marte heeft de bloemetjes gebracht en de jongens staan te mise-en-placen. Rest er nog één vraag: wanneer gaan we open?

Dat kun je na de persconferentie vanavond lezen op onze website. Samen met de menukaart, die vaak zal wisselen waardoor je telkens weer naar die website moet… oh, oh…

Groet, van alle Watergeuzen, waarvan er een paar in quarantaine, dan wel isolatie zitten en wat waren die ook graag komen werken ☺

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »