Nieuwsbrief | 25 december 2020

Lieve allemaal,

Het is eerste Kerstdag. Gelukkig begon de dag met mooi weer maar het is een beetje stil. Geen visite, geen restaurantbezoek, geen hoge hakken en geen deftige pakken. Het is allemaal een beetje vreemd. Misschien hebben jullie zelfs een doos of een tas met een Kerstmenu in de keuken staan… Of zijn jullie vol energie zelf aan het koken geslagen. Ook leuk!

Inmiddels raken wij een heel klein beetje gewend aan onze take-away-tassen. Dat willen we niet, maar dat gebeurt wel en daarom maken we ook een Oudejaarstas. Overigens met plezier! Want na enig gesteggel met elkaar over wat je dan in zo’n Oudejaarstas stopt kwam Cor met een briljant idee. Hij had een heel schema van een ouderwetse oudejaarsavond bij hem thuis op de boerderij. We hebben dubbel gelegen van de lach en gilden: ‘we doen het gewoon, lekker retro!’

Om zes uur de hors-d’oeuvre (sommigen wisten niet eens wat het was) met de gevulde eitjes en tomaatjes, de sardines, de zalm en het draadjesvlees in de salade en niet te vergeten gerookte paling… Om acht uur het koekje bij de koffie… Daarna kaarten en, natuurlijk, de Top 2000 op de achtergrond… Halverwege de avond kwam er dan een pasteitje en saucijzenbroodje op tafel, de oliebollen om half twaalf en dan: op naar Bohemian Rhapsody! Twaalf uur: zoen, zoen, knuffel, knuffel, vuurwerk en om half één naar bed!

Het wordt ongetwijfeld een rare oudejaarsavond, nou dan kan dit er ook nog wel bij! Op de vraag of dit nu dé inhoud van een oudejaarstas moet zijn was het gevleugelde antwoord: ‘onze gasten houden wel van een smakelijke grap en zeker op de meest vreemde oudejaarsavond van de eeuw!’ Nou, we zijn benieuwd!

Hoe dan ook, maak er wat van met elkaar. Bestel een tas om de avond door te komen of ga lekker vroeg naar bed, dat doen sommige Watergeuzen op oudejaarsavond tenslotte hun hele leven al…

Donderdag 31 december staan we tussen 14.00 en 16.00 uur klaar met de tassen en een kleine ‘buiten’versnapering en hopen samen met jullie dat we op oudejaarsdag 2021 weer handen kunnen schudden en dat we die tassenparades achter ons hebben gelaten. Oh… de prijs? € 32,50 p.p.

Extra te bestellen:
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50
• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50
• BUBB Premium Crémant d’Alsace € 19,95
• Champagne Palmer & Co Brut Réserve € 37,00

Bestellen kan per email tot zondagavond 27 december a.s. daarna volgt op maandag de bevestiging.

Geniet van de kerst! De Watergeuzen

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »