Nieuwsbrief | 23 januari 2021

Lieve take-away-ers,

Oei, we zijn nog beduusd van de reacties op de Wintersporttas. Wat was dat leuk en wat was het gezellig dat het ook echt ging sneeuwen… Dat hadden we ons toch niet in kunnen denken. Het was prachtig en met plezier hebben we de volgende tas alweer bedacht en uitgeprobeerd.

Wat gaan we maken? De lat ligt hoog, het wordt spannend (voor ons) maar daar komt ie: de Vistas!

Om te peuzelen bij de borrel: een mini schelpdierplateautje; lekker met knoflook en veel groene kruiden. Daarna een taartje van snoekbaars met verse zalm en een vinaigrette van boerenkool. Het hoofdgerecht – dat schreven we al – is Skrei (winterkabeljauw). Niet met de beloofde raapsteeltjes (die bewaren we voor de Valentijnstas) maar met chioggia bietjes, zoute blauwe bes, aardappelstamp en wittewijnroom. Een koude ‘Wienermelange’ met koffiecrumble is het dessert. En een cantuccini om in – wat voor een likeur dan ook ☺ – te dopen.

Bovenstaand menu € 35,00 p.p. Af te halen op 30 januari a.s. tussen 14.00 en 16.00 uur.

Extra te bestellen:
Kerriesoep met snowkrab en ‘hoed’. Eén van onze successen van vele jaren geleden. We dagen jullie uit. Die ‘hoed’ is de crux en het bezit van een oven een must… € 10,50 p.p.
• Vijf stukjes kaas van Bourgondisch Lifestyle (totaal 100 gram) € 9,50
• Fles wit: Vermentino di Gallura ‘Petrizza’ 2019 Sardegna € 19,50
• Fles rood: Spätburgunder Weingut Manz 2017 Rheinhessen € 18,00

Bestellen kan per email tot dinsdagavond 26 januari a.s. daarna volgt op woensdag de bevestiging. Zaterdag 30 januari tussen 14:00 en 16: 00 uur staan de take-away-tassen klaar om opgehaald te worden.

Vanuit de Watergeus: ‘Love is in the air’! (We hebben de Valentijnstas al op ons netvlies)!

P.S. Nog even voor de Oudejaarstas take-away-ers! Het was niet makkelijk maar ‘notaris’ S. te A. smolt voor de foto met een schattig blond hondje achter de salade. En tja, notarissen hebben altijd het laatste woord… Zij komt dus, met haar bazen, de allereerste dag dat we open zijn, lekker eten… Wij verheugen ons en voor diegenen die zich nu afvragen wie S. te A. is? Een grote, maar hele lieve Bordeauxdog! Nou, daar wil je toch wel naar luisteren of niet?

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »