Nieuwsbrief | 20 februari 2021

Lieve mensen,

Wat was het Valentijnsweekend leuk! Menigeen zagen we – vanuit onze koek en zopie – een ‘scheve’ schaats rijden maar zondagmiddag zat de slag er bij de meesten toch aardig in. Wat een pret! Nagenietend hebben we de erwtensoep achter onze oren vandaan geboend en het fornuis ontdaan van de overgekookte chocolademelk. Over tot de orde van de dag en het nieuwe normaal: de tas!

Nou, dat was een gedoe want het werd ineens voorjaar! Te laat voor een ‘Scheve-Schaats-tas’ met winterse gerechten en te vroeg voor een ‘Lentekriebel-tas’. De discussie laaide hoog op en het is uiteindelijk een Italiaanse-tas geworden. Ter ere van dat prachtige vakantieland aan de andere kant van de Alpen.

Geniet, volgende week zaterdag de 27e februari, van salami en olijfjes. Van bruschetta met tomaat, aubergine en verschillende groentes (los doen we er een beetje crema di gorgonzola bij).

Daarna is er risotto ai funghi (paddenstoelenrisotto) en vervolgens een hoofdgerecht van brasato al Barolo (in Barolo gestoofd kalfsvlees) met groene groente en mozzarella. Het dessert is een ‘onechte’ Limoncello tiramisu. Mooi fris, om lekker over ‘il dolce far niente’ te dromen.

Afijn, we bakken vast nog wel een dingetje voor bij de espresso en verheugen ons weer op de voorbereidingen.

Het spijt ons maar de Italiaanse tas is uitverkocht..

Extra te bestellen:
• Minestrone (dikke volle groentesoep) € 7,50 p.p.
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50
• 5 stukjes formaggio van Bourgondisch Lifestyle (totaal 100 gr) € 9,50
• Fles wit: Verdiccio Castelli di Jesi Sartarelli Classico 2019 € 11,00
• Fles rood: Barbera d’Alba ‘Sciulun’ 2019 Franco Conterno € 15,00
• Fles rood: Barolo ‘Pietrin’ 2016 Franco Conterno € 33,50
• Klein flesje zoet (2 dl): Lorenzo Inga Limoncello € 11,50

Nog een fijn weekend en graag arrivederci!

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »