Nieuwsbrief | 19 april 2021

Goede dag!

Zo hé; die Groene-Hart-tas was wel de ‘bom’. Wat een enthousiasme en wat ontzettend motiverend. We kunnen er weer even tegenaan! Thank you all! Het is natuurlijk ook heerlijk als je zo lekker uit je vertrouwde omgeving kunt putten. Bij je bekende leveranciertjes. Eitje hier, botertje daar. Eerlijk vlees van dubbeldoel koeien en die biest voor die honderden poffertjes die we hoopten te bakken! Het werden er een paar duizend 😎.

Maar goed, we gaan het hebben over de Oranje-Snack-Tas, die, dinsdag 27 april op te halen is, tussen 11.00 en 13.00 uur (let op, dat is vroeger dan normaal). Een vrolijke tas met gekleurde snacks en een ‘oranjeborrel’, want tja, dat hoort er wel een beetje bij toch?

Wat zit er nu weer in? Koninginnesoep natuurlijk… Alhoewel we nog steggelen over de juiste uitvoering daarvan, weten we zeker dat ie lekker wordt. De snacks hebben we wel al duidelijk. Lekker oranje en een beetje pittig. Bawykov® Zalm met salade van venkel en sinaasappel, pompernikkel van geitenkaas en tomatensalsa, sticky kippendij met paprika relish, scampi ‘op stok’ met worteltjes-gember-salsa, gehaktballetje met chamoy, cantaloupe meloen met Groene Hart gedroogde ham en dan!: de voorganger van de ‘snacks der snacks’: ragout uit de oven, zeg maar, een ‘vloeibare bitterbal’. De ‘Quilty pleasure’ van de Watergeuzen. Oma de Geus maakte die met lekker veel nootmuskaat en die waren, vanuit het oude met hout gestookte fornuis, nog nét even lekkerder dan nu de ‘onze’. Eerlijk is eerlijk. Stokbroodje erbij… Oei, bijna vergeten.

Tot slot zit er ook nog carrotcake in de tas. Ja, ja: ‘Worteltjestaart’. Wie kent de mop niet? … ‘Vies hè?’… Maar, hoofdzakelijk gemaakt van hazelnoten is ie best wel lekker…😊.

Menuprijs: € 32,50 p.p. Af te halen op dinsdag 27 april a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur. Bestellen kan per email tot donderdagavond 22 april daarna volgt de bevestiging/rekening op vrijdag.

Extra te bestellen:
Droge worst (ca.140 gram) gemaakt en gedroogd op de Voorhaakdijk! Ed, van Breuren en het Stadshotel Woerden, tekende ervoor € 5,50
Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50
5 stukjes Nederlandse kazen Bourgondisch Lifestyle (100 gram) € 9,50
• Fles Nederlands wit: ‘Cuvée XII’ Apostelhoeve 2020, Limburg € 18,50

Heb een leuke Koningsdag en geniet van wat voor een ‘oranje snackwerk’ dan ook!

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »