Nieuwsbrief | 10 december 2021

Het spijt ons maar onze Kersttas is uitverkocht!


Lieve mensen,

Terwijl we een echte lunchtent geworden zijn waar om 11:00 uur de haard al brandt en de kaarsen aan zijn, maken we ons druk over de Kersttas. Daar hebben we ook lekker de tijd voor want Netflixen in de vroege avonduurtjes? Dat is niets voor koks en bedieningsmensen… Die doen dat liever ‘s nachts!

Goed! Een heel arsenaal aan ideeën voor de Kersttas is voorbijgekomen. Dat maakte het er niet eenvoudiger op, maar… we hebben weer kleurrijke, lekkere en simpel ‘af te maken’ gerechten bedacht. € 52,50 p.p. We zien jullie die Kersttas graag tussen 14:00 en 17:00 uur op Kerstavond afhalen (vrijdag 24 december a.s.). We maken er een leuke afhaal-ceremonie van maar ook onze bezorgers in crime racen met plezier in de buurt rond. Het wordt weer allemaal geregeld.

Beginnen we met de amuses… wat anders ook? Blini, gerookte Bawykov® Zalm, crème fraîche en TZAR Caviar. By far de lekkerste! Wildrillettes met vossenbessenchutney en panna cotta van wilde spinazie, zoet/zuur van rettich.

Na het gepeuzel van de amuusjes hebben we een dubbelgetrokken duivenbouillon met truffelroom, gevolgd door kabeljauwrug met een grote garnaal en langoustine-crème. Als hoofdgerecht nu eens geen wildbraad maar in Prättigauer hooi gegaarde kalfslende, andijvie, aardappelstrudel en sjalottenjus met roze peper. Een smakelijk perenchocoladetaartje met een Gieser Wildemannetje en Glühweinsiroop maakt jullie Kerstdiner af.

Het spijt ons maar onze Kersttas is uitverkocht!

Natuurlijk kunnen jullie ook weer lekkere extra’s bestellen:
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50
• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50
• De kaas van Bourgondisch Lifestyle was verleden jaar een hit, dus vooruit: 5 stukjes prachtig geaffineerde kaas (totaal 100 gram) € 9,50
• Fles bubbels: Champagne Brut Grande Réserve André Clouet € 38,50
• Fles mooi wit: Saint-Véran Les Climats Domaine des Poncetys € 18,00
• Fles rood: Vendimia Seleccionada Bodegas Resalte de Peñafiel € 19,00

Ja en dan nog even over chef Bas! Die maakt een toppaddenstoelen-risotto die je extra kunt bestellen à € 12,50 p.p. Heb je vast iets voor Tweede Kerstdag!

Het spijt ons maar onze Kersttas is uitverkocht!

Zo dat was ‘m weer. We hebben er zin in en zijn blij dat we de kont niet tegen de krib hebben gegooid, maar oh, oh, oh, wat waren we daar dichtbij… Na 19 december werken we aan deze Kersttas en serveren we geen lunch in die week. Daarna vieren we Kerstvakantie en is iedereen 11 januari a.s. weer op z’n plek.

Fijne feestdagen allemaal, dank voor het vertrouwen en op naar een Nieuw Jaar!

We hebben er zin in, De Watergeuzen.

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »