Nieuwsbrief | 1 mei 2021

Joedihoei!

Lieve mensen, het terras draait! Voorlopig van vrijdag t/m zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur (als het weer het toelaat…). Echt wel leuk! Behalve op 7 en 8 mei want dan zijn we volop bezig met de laatste take away! ‘The best of tas’! Deze tas staat dan met veel plezier en een grote glimlach feestelijk klaar op zaterdag 8 mei tussen 13.00 uur en 17.00 uur!

We doen wat we de hele tijd al dachten: ‘Op Koningsdag een oranjetas en voor moederdag de laatste: een afscheidstas’. Daarna zouden we het eens even rustig afwachten, we konden ons niet voorstellen dat de terrassen open zouden gaan en waren dan ook hoogst verbaasd, zoals velen, toen dat wel gebeurde… Paniek in de tent dus. Tja, dan moet je even schakelen. En dat was nog een soort klus. Maar we zijn er klaar voor.

Terug naar ‘The best of tas’! (Ook leuk voor moederdag!) Veel van jullie – die dinsdag jl. een tas hadden – hebben op ons verzoek laten weten wat het allerlekkerste was in de achter ons liggende tassenparade… We namen dit zeer serieus en maakten een selectie:

Feestelijke amuusjes van Hollandse garnaaltjes,
gemarineerde zalm en gerookte paling

Cor’s mosterdsoep (Cor blij!)
*
Risotto met asperges (Bas blij )
*
Surf & turf van kalf & scampi, langoustinecrème,
rode wijnsaus en stamppotje raapsteeltjes

*
Aardbeien ‘Romanoff’, boerenyoghurtijs en vanillecrumble

En… een koekje bij de koffie (Sjaan blij ☺☺)

Zo, lekker hoor, maar of dit écht de laatste tas zal zijn? Volgens de radioberichten net, nemen ze in Den Haag een vrij weekend… Nou ja, we werden al eerder ‘verrast!’

Menuprijs: € 48,50 p.p. Feestelijk af te halen op zaterdag 8 mei a.s. tussen 13.00 en 17.00 uur. Bestellen kan per email tot dinsdagavond 4 mei daarna volgt de bevestiging/rekening op woensdag.

Extra te bestellen:
Half kreeftje ‘Watergeus’ uit de oven met zoute boter, groene kruiden, champignons en Hollandse geitenkaas. Feestje! € 25,00
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50
Vijf stukjes kaas van Bourgondisch Lifestyle (totaal 100 gram) € 9,50
• Fles bubbels: Vouvray, Méthode Traditionnelle € 19,50
• Fles wit: Saint-Véran, Stephane Brocard Bourgogne 2018 € 17,50
• Fles rood: Bourgogne Pinot Noir, Theulot-Juillot 2018 € 18,00

We waren bijna veertig weken dicht. Dankzij jullie kwamen we er zonder al te grote kleerscheuren vanaf en gaan we vrolijk op weg naar ‘normaal’. Kijk regelmatig op onze website. We houden jullie op de hoogte en ijs en weder dienende zien we jullie misschien wel voor een lunch dan wel vroeg diner op een mooie terrasdag.

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »