Terrasnieuws | 21 april 2021

Dag allemaal,  

Leuk dat jullie op de website rondsnuffelen! We zijn nog een beetje beduusd want we hadden, met de oplopende besmettingscijfers, niet echt gedacht dat de terrassen open zouden mogen maar we zijn blij dat er een beetje beweging in de wereld komt! 

Als het zulk prachtig weer is als gisteren, 20 april, zijn we blij en anders? Dikke truien aan, dekentjes over de knieën, paraplu op, warme chocolademelk met rum, glühwein… En gaat het gieren van de regen? Tja, dan hebben we allemaal dikke pech… Gedeelde smart is halve smart dus die buien bieden we ook wel weer het hoofd. 

Goed, de wijn ligt koud, er staat vers bier op de tap en ons top-lunchgerecht de carrousel (€ 25,00) zal prominent aanwezig zijn. Verder kijken we elke avond – als een stelletje weersvoorspellers – naar de lucht en bedenken we wat de volgende terrasdag brengen zal. Kreeftje? Oestertje? De beroemde ossenhaas Béarnaise? Tartaar friet? Aardbeitjes Romanoff? Of moeten we inderdaad met warme chocolademelk aan de slag?😊😊😊 

Het wordt een spannende tijd maar we zien het weer als een uitdaging en daar houden we wel van.  

Woensdag 28 april is de ‘aftrap’, die dag willen we niet voorbij laten gaan! Van 12.00 tot 18.00 uur ben je, na reservering, van harte welkom. We serveren die dag in ieder geval een carrousel (€ 25,00) en zo mogelijk één of twee van onze klassiekers.  

Daarna zijn we, voorlopig, van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 geopend. Hemelvaart en tweede Pinksterdag natuurlijk ook.

Ook ons hotelletje is die dagen open. Een gezellige maaltijd in het restaurant is nog niet aan de orde maar we overleggen graag over wat er wel kan. 

Verder liggen de fluisterbootjes aan de steiger (€ 125,00 per dag) en hebben we weer een leuke picknickmand (€ 27,50 p.p.) in gedachten. De vaarroutes zijn als altijd schitterend en de plas ligt er in dat frisse groen, als altijd, prachtig bij. Een leuke extra verrassing voor booteigenaars: haal een boot-box (€ 20,00) op!  

Bel voor reserveringen 0172 408398. En ja, een paar dingen houden we nog vol: triage aan de deur, 2 personen per tafel, anderhalve meter afstand, handen desinfecteren en mondkapje op als je gaat lopen. Nou, dat valt dan ook allemaal wel mee toch? 

We hopen jullie snel te zien maar bel tevoren want 50 personen = 50 personen! En op = op! 

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »