Arrangementen

Welk excuus heeft u om een Watergeus-arrangement te boeken?
Omdat u precies 22 jaar en 57 dagen getrouwd bent. Omdat u het voorjaar in uw hoofd heeft. Omdat het veel te lang geleden is dat u samen een weekend weg bent geweest. Omdat… er altijd een goede reden is om een (hotel)arrangement van De Watergeus te boeken. Zeker als u de inspirerende arrangementen ziet die we voor u hebben samengesteld, compleet met fluisterboot voor échte Watergeuzen. De arrangementen zijn gebaseerd op twee personen per kamer, inclusief een ‘sparkling’ aperitief. En al vanaf €16,50 voor drie glazen geniet u van een verrassend wijnarrangement!

Indian-Summer-arrangement (Geniet arrangement, 1 nacht)
Een glas BUBB met ‘Happy Bites’ bij aankomst, een 4-gangendiner, een overnachting en een vorstelijke ontbijt inclusief het bijbehorende schitterende uitzicht over De Nieuwkoopse Plassen in najaarssferen voor € 115,50 p.p.

Golfarrangement (Sportief arrangement, 1 nacht)
Op een afstand van ca. 7 kilometer ligt een zonnige 18 holes baan, Golfclub Liemeer (www.golfclubliemeer.nl). We hebben dus dan ook een golfarrangement samengesteld. Het arrangement behelst een heerlijk vier-gangen diner met ingrediënten uit het Groene Hart, een overnachting en een gezellig ontbijt. De fee voor de golfbaan is natuurlijk inclusief en zo komen we aan een bedrag van €145 p.p. U bent van harte welkom te komen genieten van uw rondje golf en de gastvrijheid van de Watergeuzen!

Fluisterarrangement ‘Plaisir’ (Plezierig arrangement, 1 nacht)
Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. ’s Avonds geniet u van een plezierig 3-gangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en schuift de volgende morgen aan voor het ontbijt. Daarna gaat u 1½ half uur varen met koffie en iets zoets aan boord. Uitchecken rond 11.00 uur. €99,50 p.p.

Fluisterarrangement ‘Les plus belles’ (Culinair arrangement, 1 nacht)
Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. Aan het eind van de middag of het begin van de avond gaat u 1½ uur varen met aan boord een fles witte huiswijn en happy bites. ’s Avonds een prachtig 4-gangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en wordt ’s morgens verwelkomd aan het ontbijt. Uitchecken rond 11.00 uur. €125 p.p.

Combineer uw Watergeus-arrangement bijvoorbeeld met een dagje fietsen door het Groene Hart. Schitterend! Op 7 km afstand vindt u ook een golfbaan. Wandelliefhebbers raden we de Groene Jonker en het Ruigbosch aan. En hoe goed kent u slenterstadjes als Gouda, Leiden, Oudewater en Haarzuilens eigenlijk? Aan tips geen gebrek. Dus tot ziens in De Watergeus bij het arrangement van uw voorkeur!

Bel voor informatie en reservering 0172-408398.