Nieuwsbrief | 8 november 2020

Lieve mensen,

Ons ‘take-away-koken’ duurt nog wel eventjes, vandaag onthullen we de inhoud van de herfsttas voor zaterdag 14 november a.s. Deze tas is dan weer tussen 14:00 en 16:00 uur op te halen.

We hopen dat jullie het zelf ‘afmaken’ nog niet zat zijn en we hebben weer stevig ons best gedaan een leuk herfstmenu te bedenken:

De amuse is van knolselderij, dat klinkt lekker simpel maar… dat is het niet. We zouden er zomaar een klein glaasje champagne bij willen schenken en jullie een gezellige avond toewensen. Maar we zitten te ver weg. Overigens denken we intens aan jullie tijdens die tassen… het is me toch een zenuwslopend gebeuren, we hopen er nooit aan te wennen…

Het voorgerechtje is een gebakken en daarna gemarineerde zeebaarsfilet met ingelegde paddenstoeltjes, tijm en zoute citroen.

Daarna een gekonfijt tam eendenboutje met zwarte bessenmarmelade, onze onvervalst romige zuurkool en aardappelcrème.

Als extra bite-tje een dadeltje in spek.

Het dessert is dit keer een tarte tatin met vanillesaus en karamelijs (dus als je het komt halen niet nog even stiekem een extra rondje rijden).

Herfstbonbonnetjes maken het plaatje compleet! We denken dat het lekker wordt!

Menu € 35,00 p.p. 

Extra te bestellen:

• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50 

• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50

• Uiensoep met een kaascrouton € 6,50 p.p.

• Vijf stukjes kaas van Bourgondisch Lifestyle (totaal 100 gram), inclusief kruidkoek van onze sous-chef Sabrina € 9,50 per vijf kazen

• Fles rood: Valpolicella Classico Superiore 2017, Vaona € 15,50

Bestellingen graag per email voor dinsdagavond a.s., daarna volgt op woensdag onze bevestiging en kunnen de tassen zaterdag

14 november a.s. opgehaald worden tussen 14:00 – 16:00 uur.

Fijne zondag!

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »