Nieuwsbrief | 31 mei 2020

Lieve mensen, 

Het is zover, morgen – 1 juni – gaan we weer van start. We zijn er helemaal klaar voor. De Watergeus is aan alle kanten opgepoetst, het terras ligt er strak bij, de koelcel herbergt weer vele heerlijkheden en de wijn is op temperatuur.

De menukaart is echter kleiner dan dat jullie van ons gewend zijn. Nog steeds met voldoende keus, maar, we gaan die kaart veel vaker wisselen. We hebben daar serieus over nagedacht: we kunnen minder gasten kwijt dan normaal (voorraad) en we denken dat gasten – als ze zich eenmaal veilig voelen in een restaurant – daar vaker naar toe zullen gaan en zich wat minder in een culinair avontuur zullen storten. Dan is het aardig als we variatie in de gerechten hebben. Misschien hebben we het mis, dan zien we wel weer verder. Ook zal de wijnkaart binnenkort veranderen: we gaan Europees! Verder blijft alles zoals het was: topkwaliteit voor een aangename prijs en met een glimlach aan tafel gebracht! En als je eens een eet-wens hebt en het staat niet op de kaart? Bel op (0172 – 408398) en we bereiden, zo mogelijk, het gewenste gerecht met liefde voor je!  

Voorlopig werken we volgens hét protocol en dat druist eigenlijk tegen elke vorm van gastvríjheid in. Er is genoeg over gezegd en gezeurd en wíj zien het als een grote uitdaging jullie als gasten zo leuk en zo gastvríendelijk mogelijk te ontvangen. Met alle overheids- en RIVM voorschriften in ons hoofd en hart maar, met een glimlach, met warmte, met een bloemetje op tafel en heerlijke geuren vanuit de keuken. Die anderhalve meter valt dan misschien niet eens zo op. 

Er zijn een aantal, belerende, truttige doch doordachte do’s en don’ts. Die vind je op onze brand new website www.dewatergeus.nl onder het kopje ‘nieuws’. Kijk er even serieus naar en als je het avontuur aandurft? Wees meer dan welkom! 

We realiseren ons dat we mazzelaars zijn met al die ruimte om ons heen. We gaan er dan ook het beste van maken en als iedereen zijn gezonde verstand gebruikt kunnen we misschien, over niet al te lange tijd, weer ongecompliceerd, leuk en lekker ons vak uitoefenen! Met meer oog voor jullie dan voor flessen desinfectiemiddel… 

Oei, bijna vergeten: we gaan weer zondagslunches draaien! Arrivé tot 15.00 uur, om 17.00 uur sluiten we! Is dat niet leuk? 

We gaan een spannende tijd tegemoet en om maar eens met de slogan van KHN te eindigen: Steun Horeca Nederland en houdt u aan de regels!  

In onze eigen woorden: Lieve mensen, kijk positief tegen de Horeca aan en geniet van de nieuwe doch ouderwets lekkere gastvriendelijkheid. Zien we jullie binnenkort? 

De Watergeuzen

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »