Nieuwsbrief | 16 mei 2020

Lieve mensen, 

Hier is de nieuwsbrief over de (voorlopig?) laatste take away tas… De zogenaamde ‘we-never-forget-tas’. Want nee, de tassenparade en alles wat daaraan ten grondslag lag, zullen we nooit meer vergeten… 

Wat zit er in? We gaan uit van mooi weer en maken Gazpacho met antiboise en aardappelcrème. Brood Van Menno erbij met Veenweidekaasspread, om eindeloos te smeren. Dan een mooie moot kabeljauw met mosterdboter. Daar komt dan een groentequiche-je bij. Als dessert; in vlierbloesemsiroop gemarineerd rood fruit met room en Crème de Cassis. Het koekje bij de koffie is van de hand van de 9-jarige zoon van onze chef Bas. Echt wel lekker! 

Het menu is wederom € 32,50 euro p.p. Je kan er een heerlijke Grüner Veltliner bij bestellen en ook weer Bawykov® Zalm. Er is een limiet aan wat we aankunnen, dus op=op! 

Extra te bestellen:
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50 
• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50
• Fles Grüner Veltliner Weitgasse Mantlerhof 2018 € 16,50

Bestellingen graag per email voor zondagavond a.s. (op = op), daarna volgt onze bevestiging en kunnen de tassen donderdag 21 mei a.s. tussen 11.00 uur en 14 .00 uur opgehaald worden.

We gaan jullie nog een keer lastigvallen met een nieuwsbrief over de ‘ins en outs’ van De Nieuwe Gastvrijheid in De Watergeus en heel misschien, echt heel misschien doen we nog één keer een take away tas omdat we het niet kunnen laten… maar daarna hopen we dat we dat nooit meer hoeven te doen en dat jullie vaak naar De Watergeus komen. Het zal allemaal anders zijn, het zal aanpassingsvermogen van iedereen vragen maar één ding blijft als vanouds: onze smaak, onze kwaliteit, onze liefde voor jullie allemaal en niet te vergeten ons fantastische uitzicht!

De Watergeuzen

PS Vanaf het Pinksterweekend gaat ons hotelletje weer open. Voor deze hotelgasten maken we een driegangenmenu en natuurlijk is er ’s ochtends een heerlijk ontbijt. Je kunt een bootje huren en een picknickmand bestellen en alles volgens het KHN-protocol… Dus spring deze zomer eens op je fiets, je brommer of kom te voet. Per auto is desnoods ook nog een idee. Boek een dichtbij-vakantie-tje in eigen land. We zullen jullie verwennen. 

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »