Nieuwsbrief | 3 mei 2020

3 mei 2020

Lieve mensen, 

Alweer de derde tas… straks wordt het nog ‘gewoon’… De reacties op de Koningstas waren echter alles behalve ‘gewoon’ en we hebben genoten… Wat leuk! 

Voor Moederdag maken we een ‘Moederdagtas’. Wel of geen kinderen over de vloer het moet wel een beetje een gezellige zondag zijn! Met het ontbijt bemoeien we ons niet, dat eitje en dat kopje thee komt vanzelf wel op tafel, of op bed. En of je nu zaterdagavond meteen al aan die tas begint, zondag met de lunch of de guts hebt te wachten tot zondagavond? Het maakt ons niet uit. Als je het maar lekker vindt. 

In de tas: gemarineerde, zelf te pellen, garnalen. (Heel lekker bij die bubbelende Vouvray: ‘Vouvray & vette vingers’.) Verder een salade van groene en witte asperges met macadamia’s, een risotto met voorjaarsgroentetjes, Parmesan en kalfsstoof, en een pot au crème met rabarber als ‘toetje’. Mogelijkerwijs nog ergens een piepklein verrassinkje op, aan of onderin de tas? En ja, ook dit keer weer, op=op. 

Hoewel we die tassen maken best wel geinig vinden droomt Bas over gewoon lekker koken, Annemarike over chaotische taferelen op de eerste dag dat we weer open mogen. En Sjaan – die op een berg in Zwitserland ‘vastzit’ – droomde weken geleden al over één van onze vaste gasten. Hij kwam met grote stappen in zijn keurig gestreken overhemd, terwijl de zon uitbundig scheen, over de brug met een onwerkelijk grote fles champagne onder zijn arm. 

Laten we hopen dat de overheid binnenkort duidelijkheid schept. Zij lijken niet echt te weten wat ze met ons aan moeten… Het kriebelt, we willen aan het werk! 

Het menu is weer € 32,50 euro p.p. Er kan Vouvray bij besteld worden en ook zalm. Er is een limiet aan wat we aankunnen, dus op=op! 

Extra te bestellen:
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50 
• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50
• Fles Vouvray Méthode Traditionnelle € 19,50

Bestellingen graag per email voor dinsdagavond a.s. (op = op), daarna volgt onze bevestiging en kunnen de tassen zaterdag 9 mei a.s. tussen 14.00 uur en 17.00 uur opgehaald worden.

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »