Nieuwsbrief | 19 april 2020

19 april 2020

Lieve mensen, 

Daar zijn we weer. Nog verbluft van het succes van de take-away-Paastas… Wat was het spannend en wat hebben we toch een lieve, grappige gasten. We kregen veel reacties op onze Paastas, sommigen schreven zelfs verhaaltjes, er werden foto’s gestuurd van prachtig gedekte tafels en het ‘zelf’ koken (opwarmen…) ging ook helemaal goed. Zo goed zelfs dat men het nog leuk ging vinden ook! 

Voor Koningsdag, maandag 27 april a.s., hebben we weer een tas bedacht. Het kostte hoofdbrekens want de lat ligt, na de Pasen, hoog… We kozen voor ‘oranje’ dit keer, Willem Alexander wordt tenslotte maar één keer 53! 

Er zit weer een kleine amuse in de tas… Het voorgerecht bestaat uit gepeperde kalfslende en koningsboleet. Het hoofdgerecht is een romige vissoep op ‘onze’ manier met lekkere witvis en groenten. Het dessert: panna cotta van bittere chocolade met confiture van appeltjes van oranje. Aan een klein dingetje bij de koffie hebben we ook gedacht! Natuurlijk komt er een beschrijving mee hoe je de soep lekker warm opdient. 

Het menu is € 32,50 euro p.p. Er kan weer wijn bij besteld worden en ook zalm. Er is een limiet aan wat we aankunnen, dus op=op! 

Extra te bestellen:
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50 
• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50
• Flesje wit € 10,00/15,00/20,00
• Flesje rood €10,00/15,00/20,00

Bestellingen graag per email voor dinsdagavond a.s. (op = op), met onze bevestiging kunnen de tassen tussen 12.00 uur en 15.00 uur opgehaald worden op – natuurlijk – maandag 27 april a.s: KWoningsdag! Dan is iedereen op tijd om, om 16.00 uur, het glas te heffen op Willem Alexander en op elkaar! 

Maak het goed. Het duurt nog wel even eer de Horeca gaat draaien en we komen vast nog wel met een paar tassen… Maar, we missen jullie ontzettend! 

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »