Nieuwsbrief | 5 april 2020

5 april 2020

Lieve mensen, 

Onvoorstelbaar wat hebben wij veel lieve, positieve reacties gekregen op onze nieuwsbrief van 22 maart. We hadden niet eens in de gaten hoeveel mensen ons een warm hart toedragen. Soms pinkten we een traantje weg en wat voelt het fijn dat wij zoveel fantastische gasten hebben. 

Veel van jullie vroegen ook om een take-away. Daar zijn we niet helemaal op ingericht maar in deze positieve Paaspost berichten we dat we, op veler verzoek, een eenvoudige maaltijd voor eerste Paasdag hebben bedacht. Op zaterdag 11 april a.s. kunnen jullie (na onze bevestiging) een plezierige Paastas afhalen tussen 15.00 en 18.00 uur. Even de smaak van de Watergeus beleven, even niet zelf koken. En wat doen we in de tas? 

Sandwich witvis | gemarineerde scampi | tomatenchutney 
*
Lamsrack | kruidencrèmefraîche | couscoussalade met asperges 
(die van vorig jaar 1 april – ons 50-jarig feest… – wat hadden
we toen een mazzel en wat was het leuk!) 
*
Roodfruitbavarois met lambadamarmelade 

Wat leuk is aan het dit menu? Je kunt het ook als een klein buffetje neerzetten en koud eten, maar je kunt ook alles verwarmen in oven of magnetron. Up to you. 

En wat we ook graag in de Paastas stoppen op bestelling? De ‘zalm van Rien en Jeroen’, de ongeëvenaarde Bawykov®. Ook leuk voor op het kleine buffetje. En als je nu gewoon wat meer zalm bestelt kook je tweede Paasdag pasta met zalm, recept doen we erbij!

Menu per persoon € 32,50

Extra te bestellen:
• Een derde zijde Bawykov® Zalm (ca. 300 gram) € 18,50 
• Een hele zijde Bawykov® Zalm (ca. 1 kilo) € 48,50
• Flesje wit € 10,00/15,00/20,00
• Flesje rood €10,00/15,00/20,00

Dan de ‘spelregels’. We ontvangen de bestelling graag per email voor donderdag 9 april a.s. (op = op). Je krijgt van ons een bevestiging en daarmee kun je zaterdag 11 april a.s. tussen 15:00 – 18:00 uur de tas ophalen. Alles volgens de regels van het RIVM.

Oh ja: de kamers zijn op het schilderen na klaar. De tuinaarde ligt in te klinken, wel een beetje kaal maar beplanting is voor later evenals de tuinverlichting. De terrasmeubels zijn in de olie en zelfs het schuurtje is gebeitst. We klussen langzaam verder en kunnen niet wachten jullie allemaal weer snel te zien om met elkaar te kunnen genieten van de prachtige Nieuwkoopse Plassen!

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »