4 november 2018 / De kop is eraf!

Tof oud(t)verbouwingsfeestje achter de rug en ondertussen het wijnhok vast opgeruimd… Daar kom je dan een DURAND-LAPLAGNE 1985 Saint-Emilion tegen ‘en Jeroboam’. Die 5 liter reus had jaren weggestopt in een hoek staan wachten tot het grote moment wat zich natuurlijk nooit aandiende…

Sjaan stak haar neus erin, twijfelde aanvankelijk, maar och wat kwam ie bij toen ie een beetje zuurstof kreeg en wat is het leuk weer eens iets ‘ouds’ te proeven en jawel hij werd tijdens het feest met veel genoegen soldaat gemaakt. Kwam er nog meer uit die vergeten hoeken? Dat kun je wel zeggen met als topstuk een Château Petrus… en nog wat van die Bordeauxse knapen! Naam en jaartal verklap ik lekker niet. Maar… er liggen ook wat vergane glorie wijnen tussen waarvan je denkt: ‘das niks meer’. Je weet alleen nooit… Met een wijn-proef-opdrink-middag in gedachten worden er 34 grote kratten wijn naar een hotelkamer gezeuld en opgeslagen, wachtend op een plek in onze nieuwe ‘cave’.

Verder voelen we ons allemaal een beetje onwennig maar de hulptroepen haalden gisteren voortvarend de kooklokaalkeuken eruit. En dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Gebouwd destijds door de Geus Zwammerdam, betekent dat je er een horde olifanten in had kunnen stallen zonder dat ze enige schade zouden aanbrengen. Die keuken was degelijk gebouwd zullen we maar zeggen… heel degelijk… Enfin, een even voortvarende meneer en mevrouw huren vandaag een vrachtwagen en halen hem op. Das mooi!

Nog een beetje beduusd van de goede wensen, de oprechte interesses van onze gasten gisteren (en eerder afgelopen weken, de mails en telefoontjes) en met het leuke feest gisteren – waar uiteindelijk zelfs Niek met een van onze gewaardeerde gasten aan het dansen was – in gedachten beginnen we vandaag aan het grote opruimen en slopen. Gelukkig is het mooi weer!

Fashion & food

Donderdag 21 maart 2024 organiseren we samen met Rosa Underwear een lingerie­­- en badmodeshow in combinatie met een welkomstdrankje, diner en koffie. € 39,50 per

Lees meer »

Wij zoeken collega’s!

We hebben een fijn team, gerestyled restaurant, aardige gasten en fantastische leveranciers die de mooiste ingrediënten brengen. We houden van stijl, creativiteit, smaak en humor.

Lees meer »