Volg de Watergeus op facebook
De wijnkelder van De Watergeus
spacer image
Nieuws van De Watergeus
spacer image
spacer image
Impressie van hotel restaurant De Watergeus

December 2019

Zoals altijd schrikken we ons een hoedje als we het Sinterklaasfeest hebben overleefd en niet op het schip richting Spanje zitten. Help, we moeten nog een mailing de deur uit doen om te vertellen dat we 22 december de Uitverkoop hebben en zondag 5 januari weer open gaan. Jaja, de eerste zondag van het jaar ‘draaien’ we lunch, zomaar voor de gezelligheid en om even te wennen aan de nieuwe kaart.

Buiten zal het een beetje een rommel zijn, want Ruud Kuijf vernieuwt de steiger. Het werd tijd, we weten het. Wel leuk om te zien hoe ook dát een écht vak is. Net als koken en serveren. We doen ons best, blijven kijken naar ingrediënten waarmee we jullie kunnen verwennen en oh ja, we hebben 5(!) trosjes druiven in de gids van de Grootspraak met één van de leukste wijnkaarten van Nederland. We zijn er apetrots op. Ook op ons Bibje van Michelin natuurlijk en het verhaaltje in de Lekker. De Gault&Millau was ons afgelopen maandag ook goed gezind. Dus snellen wij, gesterkt door zoveel positieve geluiden, het oude jaar uit en het nieuwe in!

Reserveer nog snel voor de 22ste (bijna vol) en/of voor de leuke lunch op 5 januari. Natuurlijk zijn jullie ook in de twee aankomende warme kerstweken meer dan welkom. Hoe dan ook: als we jullie niet meer zien voor het eind van het jaar? Fijne kerst en een prachtig 2020!

‘Uitverkoop’ € 79,50 p.p., 5 januari 2020 ‘Leuke Lunch’ € 55,50 p.p., beide inclusief wijn, water & koffie. Bel: 0172-408398 of mail: info@dewatergeus.nl

Sous-chef (fulltime)

Wij zoeken een positief ingestelde, creatieve sous-chef die met passie zijn/haar beroep uitoefent. Graag komen we in contact met iemand die vooruit wil en borrelt van ideeën.

Gastvrouw/gastheer (full/parttime)

Hou jij ervan gasten in de watten te leggen? Heb je interesse in wijn? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel en kun je goed samenwerken dan komen we graag met je in contact!


We bieden jou:

•    Een salaris boven de cao.
•    Vergoeding van alle extra gewerkte uren.
•    In de winter vrij op zondag, in de zomer vrij op zondagavond.
•    Alle maandagen vrij.
•    Betaalde cursussen om je te ontwikkelen.
•    Gratis wassen van je boven(bedrijfs)kleding.
•    Een werkplek met het mooiste uitzicht van Nederland.
•    Een werkomgeving met een ontspannen, vriendelijke sfeer, waarin het vanzelfsprekend is om elkaar te helpen en met elkaar samen te werken.

Solliciteren? Stuur je cv met motivatie naar Restaurant & Hotel de Watergeus, t.a.v. Annemarike Pieterse, mail info@dewatergeus.nl.

Meer weten? Bel met 0172-408398 en vraag naar Annemarike Pieterse.Relais du Centre logo Link naar de Kamer van Kookhandel Link naar Relais du Centre Link naar Sjanie's weblog Link naar Euro Toques Link naar Vinologen